Våre boliger

GRAN ALACANT - NY HAGELEILIGHET

Ref.: 177
72m2
2
1

GRAN ALACANT - NY HAGELEILIGHET

Ref.: 177
72m2
2
1
Kjennetegn
Byggeår: 2021
Soverom: 2
Baderom: 1
Toaletter: 1
Inne: 72m2
Svømmebasseng : Kommunalt
Parkering til bil: 1
Kjøkken: Åpen
Tilstand: Utmerket
Innebygde garderober: 2
Avstand til strand: 1 Km.
Avstand til flyplass: 10 Km.
Avstand til severdigheter: 1 Km.
Intercom
Innebygget klimaanlegg
Utsikt mot bassengområde
Energisertifikat
Energisertifikat
Igang
Beskrivelse

Unike leiligheter med panorama utsikt. Boligkomplekset ligger i Gran Alacant, rett ved havet og med kort avstand til flyplass. Den perfekte beliggenhet for en feriebolig! 

Leiligheten er fordelt over 2 etasjer, der man kan velge bolig med takterrasse eller leilighet med terrasse som har direkte tilgang til felles svømmebasseng. 

Det er isolerte vegger og gulv, og anti-slip fliser på terrasse og solarium. Topp kvalitetsvinduer med fasader i aluminium. Elektriske persienner i stue og på begge soverom. Gulvvarme på bad, med vegghengt toalett og dusj med regnfall. På soverom er det valgfritt garderobeskap med skyvedør og skuffer. Man kan velge mellom 2 typer kjøkken i høy kvalitet, og 2 valg av silestone benkeplate. Man har også et godt utvalg av delikate fliser på gulv og baderom, og man har utvalg av type dører. Alle hvitevarer og belysning inkludert, og det er blir installert røykvarsler på kjøkken. Aircondition inkludert. 3 valg av farger på vegger, og boligene kommer med 10 års bygg-garanti. 

Det er også safe i leilighetene, samt sikkerhetsdør. 

På fellesområdet er det svømmebasseng som er åpent hele året, og i tillegg er det innendørs trimrom med glassvinduer, utendørs trimapparater, jacuzzi i svømmebasseng, sykkelparkering og chill-out områder. Meget pent beplantet på fellesområdet. Grillområder. 

Det er underjordisk garasjeanlegg, samt kontakt for elektriske biler. Heis fra garasje til fellesområdet. 

Visningbolig klar i juni 2021, og da kommer det også nye bilder av boligen. Økonomi

Denne informasjonen gitt her er underlagt feil og inngår ikke i noen kontrakt. Tilbudet kan endres eller trekkes tilbake uten varsel. Prisene inkluderer ikke andre kostnader

Beregn boliglån

Valutaveksling

  • Pounds: 207.290 GBP
  • Russiske rubelen: 207.290 RUB
  • Sveitsiske franc: 237.969 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.695.939 CNY
  • Dollar: 251.174 USD
  • Svenske kroner: 2.542.439 SEK
  • Den norske kronen: 2.428.391 NOK

Be om info

Responsable del tratamiento: Norsk Megler, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Kontakt WhatsApp