Våre boliger

BENIJOFAR - SOLRIK BOLIG MED SEPERAT LEILIGHET

Ref.: 172
196m2
163m2
4
4

BENIJOFAR - SOLRIK BOLIG MED SEPERAT LEILIGHET

Ref.: 172
196m2
163m2
4
4
Kjennetegn
Byggeår: 2018
Soverom: 4
Baderom: 4
Inne: 196m2
Tomt: 163m2
Balkong: 50 m2
Svømmebasseng : Privat
Kjøkken: Åpen
Tilstand: Utmerket
Innebygde garderober: 3
Avstand til strand: 8 Km.
Avstand til flyplass: 45 Km.
Avstand til severdigheter: 5 Mts.
Avstand til golfbane: 2 Km.
Bod
Terrasse
Solarium
Innebygget klimaanlegg
Utsikt til fjell
Energisertifikat
Energisertifikat
Igang
Beskrivelse

Dette er en solrik eiendom som ligger på et hjørne. Boligen har en fantastisk beliggenhet i Benijofar, rett ved parkområde og gåavstand til utendørs sportssenter, restauranter, barer, butikker og den norske skolen. 

Huset har en egen seperat leilighet i underetasjen som er fullt utstyrt med stue, soverom, kjøkken og bad. Fra stuen er det en koselig terrasse og franske vinduer som slipper inn mye lys. Leiligheten i underetasjen kan leies ut og har egen lisens for utleie. 

Hovedhuset består av 3 soverom og 3 bad fordelt over 2 etasjer. I første etasje er det stue, kjøkken og bad. I andre etasje er det 2 soverom, 2 bad og terrasse. Deretter kommer man opp til den private terrassen på hele 50 m2, med utsikt til park og fjell. 

I hage er det privat svømmebasseng og sittegrupper. Parkering på tomt om man ønsker, men man kan fint stå parkert i gaten. Huset er moderne og stilrent, med delikate fliser. 

Økonomi

Denne informasjonen gitt her er underlagt feil og inngår ikke i noen kontrakt. Tilbudet kan endres eller trekkes tilbake uten varsel. Prisene inkluderer ikke andre kostnader

Beregn boliglån

Valutaveksling

  • Pounds: 356.219 GBP
  • Russiske rubelen: 356.219 RUB
  • Sveitsiske franc: 397.564 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.916.291 CNY
  • Dollar: 429.962 USD
  • Svenske kroner: 4.534.715 SEK
  • Den norske kronen: 4.406.077 NOK

Jeg er interessert

i denne boligen

Responsable del tratamiento: Norsk Megler, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Kontakt WhatsApp