Våre boliger

DOÑA PEPA - VERTIKAL BOLIG MED MULIGHET FOR PRIVAT BASSENG

Ref.: 167
122m2
3
3

DOÑA PEPA - VERTIKAL BOLIG MED MULIGHET FOR PRIVAT BASSENG

Ref.: 167
122m2
3
3
Kjennetegn
Byggeår: 2020
Soverom: 3
Baderom: 3
Inne: 122m2
Svømmebasseng : Kommunalt
Garasje: Privat
Kjøkken: Åpen
Tilstand: Utmerket
Innebygde garderober: 3
Orientering: Sør
Avstand til strand: 8 Km.
Avstand til flyplass: 45 Km.
Avstand til severdigheter: 100 Mts.
Vaskerom
Terrasse
Solarium
Innebygget klimaanlegg
Gulvvarme bad
Mulig for privat svømmebasseng
Energisertifikat
Energisertifikat
B
Beskrivelse

Denne tomannsboligen ligger i en meget flott urbanisasjon rett ved butikker og restauranter. Boligen har 3 soverom og 3 bad fordelt over 2 etasjer. I første etasje er det stue med åpen kjøkkenløsning og 1 bad. I andre etasje er det 3 soverom og 2 bad. Videre opp er det utvendig trapp til den enorme takterrassen på 55 m2. Fin utsikt herifra! På takterrassen er det strøm- og vann uttak, og det er mulig for Jacuzzi om ønskelig.

Det er stor og romslig tomt, med plass til solsenger og sittegrupper, samt privat parkering. Bak huset er det eget rom for varmtvannsbereder og vaskemaskin. Felles svømmebasseng med flott grøntområde som er åpent hele året. 

Lekker vertikal bolig, med store vinduer og delikate fliser. 

Økonomi

Denne informasjonen gitt her er underlagt feil og inngår ikke i noen kontrakt. Tilbudet kan endres eller trekkes tilbake uten varsel. Prisene inkluderer ikke andre kostnader

Beregn boliglån

Valutaveksling

  • Pounds: 249.086 GBP
  • Russiske rubelen: 249.086 RUB
  • Sveitsiske franc: 277.996 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.039.211 CNY
  • Dollar: 300.650 USD
  • Svenske kroner: 3.170.891 SEK
  • Den norske kronen: 3.080.941 NOK

Jeg er interessert
i denne boligen

Responsable del tratamiento: Norsk Megler, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Kontakt WhatsApp