Våre boliger

CIUDAD QUESADA – VILLA MED GULVVARME OG OPPVARMET SVØMMEBASSENG

Ref.: 152
385m2
907m2
5
3

CIUDAD QUESADA – VILLA MED GULVVARME OG OPPVARMET SVØMMEBASSENG

Ref.: 152
385m2
907m2
5
3
Kjennetegn
Byggeår: 1997
Soverom: 5
Baderom: 3
Inne: 385m2
Tomt: 907m2
Svømmebasseng : Ja
Garasje: Ja
Parkering til bil: 2
Tilstand: Utmerket
Innebygde garderober: 5
Orientering: Sør
Avstand til strand: 7 Km.
Avstand til flyplass: 45 Km.
Avstand til severdigheter: 5 Min.
Avstand til golfbane: 1,5 Km.
Oppvarming
Terrasse
Solarium
Pre-installert aircondition
Carport
Gulvvarme
Møblert
Garasje
Klimaanlegg
Hage
Bod
Vaskerom
Energisertifikat
Energisertifikat
Igang
Beskrivelse

QUESADAS BESTE UTSIKT!

Norsk Megler kan nå representere denne vakre eneboligen med unik utsikt midt i Ciudad Quesada, Rojales. Boligen har mange gode kvaliteter og veldig godt vedlikeholdt.

Huset ligger sørvendt med privat oppvarmet svømmebasseng på 10×5 m. Bassenget har også belysning og rutsjebane. Det er utekjøkken i hage, utedusj og parkering på tomt.Det er gulvvarme i hele boligen, og huset har 3 etasjer med innvendig trapp.

I øverste etasje er det 3 soverom og 2 bad. Her det utgang fra soverom til en meget stor terrasse med utsikt. Fra denne terrassen er det en trapp opp til en takterrasse, der man har utsikt til både havet og saltsjøene. I hovedetasjen er det entré, 2 soverom, 1 bad og kjøkken med direkte utgang til terrasse. Det er også en stor spisestue med utgang til terrasse, og stue med vedpeis. Mange vinduer i denne etasjen som slipper inn masse lys.

Det er garasje på 65 m2 i underetasjen, samt 4 boder. Her er også oljefyringen til varmtvann og vannbåren gulvvarme. Elektrisk garasjeport og elektrisk carport. Det er doble sikkerhetsvinduer, antislippe fliser ute og boligen selges delvis møblert.

I hagen er det mange fruktrær med fiken, avokado, pærer, sitroner, aprikos, appelsin, nisperos, mandarin, druer, moreller, m.m.

Husalarm både inne og ute.

Bare 35 minutter med bil til Alicante flyplass, og 8 minutters kjøretur til havnen og stranden i Guardamar. Ciudad Quesada har alle fasiliteter som go-cart, badeland, bowling, minigolf, apotek, butikker, restauranter og barer. Alt du trenger innen gangavstand.

Plassering
Økonomi

Denne informasjonen gitt her er underlagt feil og inngår ikke i noen kontrakt. Tilbudet kan endres eller trekkes tilbake uten varsel. Prisene inkluderer ikke andre kostnader

Beregn boliglån

Valutaveksling

  • Pounds: 580.307 GBP
  • Russiske rubelen: 580.307 RUB
  • Sveitsiske franc: 647.660 CHF
  • Kinesiske yuan: 4.750.850 CNY
  • Dollar: 700.440 USD
  • Svenske kroner: 7.387.380 SEK
  • Den norske kronen: 7.177.820 NOK

Jeg er interessert
i denne boligen

Responsable del tratamiento: Norsk Megler, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Kontakt WhatsApp