Våre boliger

CIUDAD QUESADA – UNIK VILLA

Ref.: 151
270m2
680m2
4
5

CIUDAD QUESADA – UNIK VILLA

Ref.: 151
270m2
680m2
4
5
Kjennetegn
Byggeår: 2014
Soverom: 4
Baderom: 5
Inne: 270m2
Tomt: 680m2
Svømmebasseng : Ja
Garasje: Privat
Parkering til bil: 2
Kjøkken: Separat
Tilstand: Utmerket
Innebygde garderober: 4
Orientering: Sør-vest
Avstand til strand: 8 Km.
Avstand til flyplass: 45 Km.
Avstand til severdigheter: 5 Min.
Avstand til golfbane: 2 Km.
Møblert
Hage
Bod
Grill
Vaskerom
Oppvarming
Terrasse
Peis
Energisertifikat
Energisertifikat
D
Beskrivelse

Norsk Megler kan nå representere denne vakre eneboligen, med sentralt beliggenhet i sentrum av Ciudad Quesada, Rojales. Boligen går over 3 etasjer og inneholder stue, spisestue, kjøkken, 4/5 soverom, 5 bad, garderobe og entré i hovedetasjen. Det er innvendig trapp til alle etasjer.

I første etasje er det stue med terrasse, kjøkken, bad, vaskerom og gang. I øverste etasje er det 3 soverom og 2 bad. 2 av soverommene har tilgang stil samme bad. Og det siste soverom har eget bad. I underetasjen er det stue med åpen kjøkkenløsning, soverom og 2 bad. Det er også lagt opp rør til vaskerom, og det er også 2 ekstra rom her som kan brukes som soverom eller ekstra bodplass.

Boligen har sør-vestvendt terrasse ved soverom øverst, samt terrasse på 18 m² ved stue i hovedetasje.

Eneboligen var ferdigstilt desember 2014 og har et samlet BRA på 271 m². Det er innebygget klimaanlegg, vedovn, doble vinduer og elegante fliser i hele boligen.

Den fliselagte tomten ligger sørvendt på 680 m². Eiendommen ligger fint til, med gode solforhold og flott utsikt mot saltsjøen og havet. Det er privat svømmebasseng på 8×4 m, og utekjøkken med BBQ.

Boligen er bygget av høy kvalitet av et anerkjent byggefirma, Construfutur, i Benijofar, og kommer med 10 års garanti.

Boligen ligger i en rolig og barnevennlig gate med begrenset trafikk. Det er bare få minutter gange til tennisbaner, restauranter, butikker, bowling, minigolf, vannpark, legesenter og shoppingsentre. Fra boligen er det også kort gangavstand til den norske skolen.

Energi sertifikat D.

40 minutter med bil til flyplassen i Alicante, og 10 minuter med bil til de flotte strendene i Guardamar og Torrevieja.

Bør sees!!!

Plassering
Videoer
Økonomi

Denne informasjonen gitt her er underlagt feil og inngår ikke i noen kontrakt. Tilbudet kan endres eller trekkes tilbake uten varsel. Prisene inkluderer ikke andre kostnader

Beregn boliglån

Valutaveksling

  • Pounds: 507.521 GBP
  • Russiske rubelen: 507.521 RUB
  • Sveitsiske franc: 614.874 CHF
  • Kinesiske yuan: 4.254.577 CNY
  • Dollar: 630.448 USD
  • Svenske kroner: 6.295.370 SEK
  • Den norske kronen: 6.175.810 NOK

Suma/IBI

560€ €

Be om info

Responsable del tratamiento: Norsk Megler, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Kontakt WhatsApp