Våre boliger

Nye leiligheter med 24-timers fjernassistanse.

Ref.: 407
Fra 109.000€
104m2
2
2

Nye leiligheter med 24-timers fjernassistanse.

Ref.: 407
Fra 109.000€
104m2
2
2
Fra 109.000€
Kjennetegn
Byggeår: 2023
Soverom: 2
Baderom: 2
Inne: 104m2
Balkong: 30 m2
Svømmebasseng : Ja
Garasje: Privat
Tilstand: New
Avstand til strand: 1,8 Km.
Avstand til flyplass: 60 Km.
Avstand til severdigheter: 1 Km.
Avstand til golfbane: 20 Km.
Energisertifikat
Energisertifikat
Igang
Beskrivelse

Nytt prosjekt nær stranden i Mil Palmeras, mellom Campoamor og Torre de la Horadada

Riomar-prosjektet består av et såkalt «gated community» med 46 leiligheter med 1 og 2 soverom, med parkering i kjeller, fordelt på en eiendom på 3 plan. 

Hvis du har noen form for redusert mobilitet, trenger du ikke å bekymre deg, for Riomar Healthy Living vil ha praktisk talt alle mulige tilpasninger for å maksimere ditt velvære. For å garantere maksimal sikkerhet vil alle leiligheter også ha en knapp med 24-timers fjernassistanse, hver dag hele året, som gir bistand til fjernpleie, medisinsk hjelp og akuttsituasjoner.

Det finnes flere typer leiligheter og størrelser. Noen få av de aller minste har ikke terrasse, men boligprosjektet har et stor og flott fellesområde, samt stor park like ved, som går like ned til havet. De andre leilighetene har egne terrasser og noen har også takterrasse.

Leilighet 1 soverom 1 bad  -  € 109 000 - € 159 000   63m2 - 104m2
Leilighet 2 soverom 1 bad  -  € 152 000 - € 184 000   88m2 - 142m2
Leilighet 2 soverom  2 bad -  € 176 000 - € 197 000   94m2 - 136m2


Ditt velvære starter i hjemmet ditt. Dette prosjektet har mange forskjellige servicealternativer, alt med tanke på ditt velvære og komfort. fra €109 000
Riomar Healthy Living er det ideelle stedet for deg å nyte ditt nye hjem med en ideell beliggenhet, tjenester og fasiliteter for å garantere deg den velværen du fortjener. Prosjektet ligger svært nær Mil Palmeras-stranden, mellom Campoamor og Torre de la Horadada, i et naturlig og rolig miljø. Riomar Healthy Living vil ha totalt 46 1- og 2-romsleiligheter med 1 eller 2 bad, og spektakulære fellesarealer som vil inkludere et svømmebasseng med heis, fullt utstyrt treningsstudio, fellesrom, trimrom, skjønnhetssalong og fysioterapirom

Overføring: 30. juni 2024

For utbyggeren er det svært viktig at kunden får mulighet til å være med på utformingen av sin fremtidige bolig, ved å velge kombinasjon av materialer og farger etter smak og personlighet. Derfor tilbyr dem muligheten til å velge mellom ulike tilpasningsalternativer. Du kan velge alt fra stilen på gulvet til fargen på veggene i hjemmet. Og du kan velge mellom ulike interiør- og utstyrspakker for å sikre at alt er klart fra dag én. Du kan også tilpasse boligen din ved hjelp av deres ombyggingsavdeling, hvor deres arkitekter og designere lytter nøye til dine behov, gir deg råd og tilbyr de beste løsningene for hvert enkelt tilfelle.

Vi som eiendomsmeglere hjelper deg gjennom hele prosessen og går med lupe over alle avtaler og kontrakter, sammen med vår advokater. Vi hjelper deg med alt som NIE nummer, opprettelse av bankforbindelser etc. Og du får selvfølgelig noe ekstra utstyr til leiligheten av oss. Vi kan også være behjelpelig med henting på flyplassen, samt hjelpe med overnatting når du/dere kommer på visning sammen med oss.

Strendene
Bare noen få minutter fra boligene finner vi en av Middelhavets fineste strender som har hatt blått flagg siden 2019. I tillegg er det flere strender som Campoamor og Cabo Roig bare noen kilometer unna.

Golf baner
Riomar Healthy Living har en perfekt beliggenhet hvis du liker å spille golf. Innenfor en radius på 30 minutter med bil finner vi flere golfbaner i Alicante og Murcia: Villamartín Golf, Campoamor Golf Resort, Las Colinas Golf & Country Club, La Marquesa Golf, Vistabella Golf, Las Ramblas Golf, Lo Romero Golf, Roda Golf & Beach Resort, New Sierra Golf, Terrazas de la Torre Golf Resort osv...
Blueprints
Økonomi

Denne informasjonen gitt her er underlagt feil og inngår ikke i noen kontrakt. Tilbudet kan endres eller trekkes tilbake uten varsel. Prisene inkluderer ikke andre kostnader

Beregn boliglån

Valutaveksling

  • Pounds: 93.582 GBP
  • Russiske rubelen: 93.582 RUB
  • Sveitsiske franc: 107.191 CHF
  • Kinesiske yuan: 806.284 CNY
  • Dollar: 114.864 USD
  • Svenske kroner: 1.188.318 SEK
  • Den norske kronen: 1.118.504 NOK

Be om info

Responsable del tratamiento: Norsk Megler, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Kontakt WhatsApp