Våre boliger

CIUDAD QUESADA - STOR FLOTT VILLA

Ref.: 272
396m2
1.002m2
5
4

CIUDAD QUESADA - STOR FLOTT VILLA

Ref.: 272
396m2
1.002m2
5
4
Kjennetegn
Byggeår: 1986
Soverom: 5
Baderom: 4
Inne: 396m2
Tomt: 1.002m2
Svømmebasseng : Privat
Garasje: Privat
Tilstand: Utmerket
Orientering: Sør
Energisertifikat
Energisertifikat
Igang
Beskrivelse

Calle mimosas, Ciudad Quesada. 

Totalrenovert villa med gjesteleilighet. Huset har hele 5 soverom og 4 bad, med den perfekte beliggenhet. 

Tomten er på 1.002 m2, med privat svømmebasseng på 10x4m. Det er utekjøkken, garasje og gjesteleilighet. Huset ligger i en barnevennlig sidegate, og det er parkering i gaten, på tomten eller garasjen. På høyre side når man entrer tomten har man gjesteleilighet, deretter går man opp noen trappetrinn til den enorme hagen med kunstgress og utekjøkken med tak. Ved inngang til huset er det terrasse med tak og franske vinduer som slipper inn mye lys. Romslig stue, med spisestue, og åpen kjøkkenløsning, med tv-stue. Det er også utgang til vaskerom og hage fra kjøkken. I samme etasje er det soverom med tilhørende bad, samt gjestetoalett. Laminat på alle gulv, nytt lekkert kjøkken og delikate møbler. 

I andre etasje er det ytterlige 3 soverom. Alle soverom har egen terrasse. Hovedsoverom har tilhørende bad og her er det plass til mer garderobeskap. I denne etasjen er enda en tv-stue, så totalt sett er det mange flere rom som kan benyttes som soverom om man ønsker. 

Dette er en villa som regelrett kan ha 7 soverom. Huset har aldri vært utleid, men det er gode muligheter for å leie ut denne boligen. 

3 minutter gange til nærmeste restaurant, 10 minutter gange til butikk og apotek, og 35 minutter med bil til flyplassen i Alicante. 


Plassering
Økonomi

Denne informasjonen gitt her er underlagt feil og inngår ikke i noen kontrakt. Tilbudet kan endres eller trekkes tilbake uten varsel. Prisene inkluderer ikke andre kostnader

Beregn boliglån

Valutaveksling

  • Pounds: 429.275 GBP
  • Russiske rubelen: 429.275 RUB
  • Sveitsiske franc: 491.700 CHF
  • Kinesiske yuan: 3.698.550 CNY
  • Dollar: 526.900 USD
  • Svenske kroner: 5.451.000 SEK
  • Den norske kronen: 5.130.750 NOK

Be om info

Responsable del tratamiento: Norsk Megler, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Kontakt WhatsApp