Våre boliger

CIUDAD QUESADA - LEKKER VILLA

Ref.: 271
113m2
261m2
3
2

CIUDAD QUESADA - LEKKER VILLA

Ref.: 271
113m2
261m2
3
2
Kjennetegn
Byggeår: 2017
Soverom: 3
Baderom: 2
Inne: 113m2
Tomt: 261m2
Balkong: 50 m2
Svømmebasseng : Privat
Kjøkken: Åpen
Tilstand: Utmerket
Møblert
Bod
Solarium
Innebygget klimaanlegg
Gulvvarme bad
Vinterhage
Hvitevarer
Elektriske markiser
Utedusj
Fiber
Dobbel vinduer
Solcelle varmtvann
Energisertifikat
Energisertifikat
Igang
Beskrivelse

Avenida aregntina 6, Rojales. 

Elegant villa med flott beliggenhet i lukket urbanisasjon. Huset går over 2 plan med nydelig utsikt, og kort avstand til butikk. 

Huset inneholder 3 soverom, 2 bad og privat svømmebasseng. I hovedetasje er det stor stue med åpen kjøkkenløsning, gjestebad og soverom. Soverommet benyttes nå som spisestue, og kan enkelt gjøres om til soverom. Sengen er i et lukket skap, slik at man kan bruke rommet som gjesterom allerede. Fra spisestuen er det utgang til en romslig vinterhage med store vinduer og spisegruppe. Deretter har man utgang til bassengområdet. Bassenget er på 8x3,5m og hele tomten er fliselagt med lyse fliser. Det er stor bod, og parkering på tomt med elektrisk port. Tomten er stor, hvor man har god plass på begge sider av huset. Man kan flytte seg etter sol og skygge som man ønsker. 

I andre etasje er det 2 soverom og 1 bad. Ved det største soverommet er det en solrik terrasse. Soverommet har tilhørende bad, med separat toalett. Ved siden av er garderobe med med speildører og vindu. Fra gangen her er det utvendig trapp som tar deg med opp til den enorme takterrassen. Her kan man nyte solen hele dagen. Det er sittegruppe, solsenger, og solcellepanel for varmtvann til hele boligen. Over sittegruppen har man en pergola som man kan trekke ned på siden. 

Huset ligger ved en park og har derfor grøntomåde rett ved. Her er det også lekeplass og ellers flotte turområder. 

7 minutter med bil til de flotte strendene i Guardamar. 35 minutter med bil til flyplassen i Alicante. 

Plassering
Økonomi

Denne informasjonen gitt her er underlagt feil og inngår ikke i noen kontrakt. Tilbudet kan endres eller trekkes tilbake uten varsel. Prisene inkluderer ikke andre kostnader

Beregn boliglån

Valutaveksling

  • Pounds: 299.634 GBP
  • Russiske rubelen: 299.634 RUB
  • Sveitsiske franc: 343.207 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.581.588 CNY
  • Dollar: 367.776 USD
  • Svenske kroner: 3.804.798 SEK
  • Den norske kronen: 3.581.264 NOK

Be om info

Responsable del tratamiento: Norsk Megler, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Kontakt WhatsApp