Våre boliger

CIUDAD QUESADA - INNHOLDSRIK VILLA

Ref.: 266
189m2
551m2
3
2

CIUDAD QUESADA - INNHOLDSRIK VILLA

Ref.: 266
189m2
551m2
3
2
Kjennetegn
Byggeår: 2002
Soverom: 3
Baderom: 2
Inne: 189m2
Tomt: 551m2
Svømmebasseng : Privat
Tilstand: Utmerket
Avstand til strand: 7 Km.
Avstand til flyplass: 35 Min.
Avstand til severdigheter: 1 Km.
Avstand til golfbane: 3 Km.
Energisertifikat
Energisertifikat
Igang
Beskrivelse

Calle san Gabriel 10, Ciudad Quesada, 03170 Rojales. 

Nydelig villa med enorm underetasje med mulighet for ekstra soverom/anneks. Huset har en god beliggenhet i Ciudad Quesada. Huset er bygget i 2002, med gode kvaliteter. Det er privat svømmebasseng, sentralvarme, og takterrasse med utsikt.

Huset består av entré, 3 soverom, 2 bad, spisestue og stort kjøkken. Ved inngang til boligen er det dør rett inn til kjøkken fra gangen. Kjøkkenet har lyse og delikate farger og godt utstyrt. Fra gangen kommer man også inn til en enorm stue. Her er det direkte utgang til en romslig terrasse. Ved spisestuen er det også inngang til kjøkken, med vinduer som slipper inn mye lys. 

Soverommene har god størrelse med innebygget garderobeskap. Det er plass til ekstra sengeplasser på begge soverom. Ett av badene har sauna, med dør fra stue og soverom. Det andre soverommet har privat bad. Huset er pent møblert, og godt vedlikeholdt. 

I underetasjen er det stor takhøyde og 2 store rom. I dag brukes rommene som treningsrom og oppbevaring, men her kan man enkelt lage gjesteavdeling. 

I hage er det grillområde med tak, og svømmebasseng som kan brukes hele året med skyvbart bassengoverbygg. Pene fliser rundt hele bassengområdet. 

6 minutter å gå til restauranter og dagligvarebutikk. 


Plassering
Blueprints
Økonomi

Denne informasjonen gitt her er underlagt feil og inngår ikke i noen kontrakt. Tilbudet kan endres eller trekkes tilbake uten varsel. Prisene inkluderer ikke andre kostnader

Beregn boliglån

Valutaveksling

  • Pounds: 312.384 GBP
  • Russiske rubelen: 312.384 RUB
  • Sveitsiske franc: 348.640 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.557.419 CNY
  • Dollar: 377.052 USD
  • Svenske kroner: 3.976.683 SEK
  • Den norske kronen: 3.863.876 NOK

Jeg er interessert
i denne boligen

Responsable del tratamiento: Norsk Megler, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Kontakt WhatsApp