Våre boliger

CIUDAD QUESADA - UNIK VILLA MED UTSIKT

Ref.: 264
200m2
570m2
3
2

CIUDAD QUESADA - UNIK VILLA MED UTSIKT

Ref.: 264
200m2
570m2
3
2
Kjennetegn
Byggeår: 1989
Soverom: 3
Baderom: 2
Inne: 200m2
Tomt: 570m2
Svømmebasseng : Privat
Kjøkken: Åpen
Innebygde garderober: 2
Orientering: Sør
Fiber
Dobbel vinduer
Sentralt
Vinterhage
Naturgass
Klimaanlegg
Bod
Grill
Terrasse
Solarium
Sentral varme
Utedusj
Peis
Delvis møblert
Utekjøkken
Energisertifikat
Energisertifikat
Igang
Beskrivelse

Calle Murillo 54, Ciudad Quesada, Rojales. 

Lekker solrik enebolig med beliggenhet midt i Ciudad Quesada, Rojales.

Dette er en vakker og innholdsrik villa som er godt vedlikeholdt. Huset inneholder 3 soverom, 2 bad, utedusj, garasje og privat svømmebasseng på 8x4m. 

Ved inngang til tomt er det inngangsdør og port til parkering av bil. Deretter har man en frodig hage med planter, oliventre og appelsintrær. Mesteparten av tomten er fliselagt, og derfor lettstelt. 

I hagen er det utekjøkken med seil, og bardisk med sittegruppe. Under pergola er det spisebord med plass til 8 personer, og det er nydelig utsikt til svømmebasseng fra hele tomten og takterrassen. Ved inngang til huset er det en terrasse med sofagruppe. Her er det det nylig montert glassvindu slik at man har direkte utsikt til bassengområdet. Den enorme vinterhagen har også en spisestue og sittegruppe. Led lys i tak, og store franske vinduer som slipper inn mye lys. Fra dette rommet er det innvendig trapp opp til stort soverom med bad. Her er det også plass til kontor. Fra kontoret er det glassdør med elektrisk persienne ut til terrasse, hvor det er utsikt til både saltsjø og fjell. 

I hovedetasjen er det stue med peis, og åpen kjøkkenløsning. Kjøkkenet er holdt i lyse farger med vindu og bardisk. Myggnetting på alle vindu. Deretter er det 2 soverom med innebygget garderobeskap og 1 bad.

I underetasjen er det stort lyst kjøkken, med direkte utgang til bassengområdet. Her lagres også utemøbler. Bak huset er det lagt kunstgress, og her er vaskemaskin. 

- Sentralvarme på naturgass påkoblet gaten.

- Garasje som kan gjøres om til anneks. 

- Drikkekran kjøkken.

- 3 aircondition.

Gåasvand til butikker, norske skolen, restauranter, sentrum av Ciudad Quesada og den flotte parken recorral. Barnevennlig gate og stille område. Mange fastboende i dette område, da det ligger sentralt i Quesada. 

10 minutter med bil til havet i Guardamar, og 12 minutter med bil til Torrevieja sentrum. 

35 minutter med bil til flyplassen i Alicante.

Plassering
Økonomi

Denne informasjonen gitt her er underlagt feil og inngår ikke i noen kontrakt. Tilbudet kan endres eller trekkes tilbake uten varsel. Prisene inkluderer ikke andre kostnader

Beregn boliglån

Valutaveksling

  • Pounds: 338.364 GBP
  • Russiske rubelen: 338.364 RUB
  • Sveitsiske franc: 377.636 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.770.111 CNY
  • Dollar: 408.410 USD
  • Svenske kroner: 4.307.411 SEK
  • Den norske kronen: 4.185.221 NOK

Jeg er interessert

i denne boligen

Responsable del tratamiento: Norsk Megler, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Kontakt WhatsApp