Våre boliger

DOÑA PEPA - UNIK QUAD MED PRIVAT SVØMMEBASSENG

Ref.: 262
109m2
200m2
3
1

DOÑA PEPA - UNIK QUAD MED PRIVAT SVØMMEBASSENG

Ref.: 262
109m2
200m2
3
1
Kjennetegn
Byggeår: 2007
Soverom: 3
Baderom: 1
Toaletter: 1
Inne: 109m2
Tomt: 200m2
Svømmebasseng : Privat
Tilstand: Utmerket
Orientering: Sør
Avstand til strand: 7 Km.
Avstand til flyplass: 35 Min.
Avstand til severdigheter: 0 Km.
Avstand til golfbane: 5 Km.
Klimaanlegg
Bod
Solarium
Carport
Vinterhage
Saltvannsbasseng
Utedusj
Delvis møblert
Fiber
Solcelle varmtvann
Energisertifikat
Energisertifikat
Igang
Beskrivelse

Dette er en bolig som har alt man kan ønsker seg!

Huset inneholder 3 soverom, 1 bad og 1 toalett som kan gjøres om til et bad. 

Ved inngang til tomten er det både inngangsdør og elektrisk port, og man kan parkere på tomten eller i gaten. I hagen er det privat saltvannsbasseng med belysning og utedusj. Det er også mulig å benytte seg av felles basseng, som ligger like ved boligen. Hagen er pent fliselagt, og har både pergola og stor sofagruppe. Det er høy mur rundt hele tomten, og derfor ingen innsyn. Plass til sykkel i bod ute. 

Når man entrer huset kommer man først til en koselig vinterhage med sittegruppe. Deretter kommer man til spisestue og stue, med nye pene møbler. Kjøkkenet er godt utstyrt, med vindu. I samme etasje er det toalett. 

I andre etasje er det 3 soverom, hvor ett av soverommene har en innglasset terrasse. Alle soverom har aircondition. Det er dusj på badet, samt led lys i tak. Alle soverom har garderobeskap. Deretter har man er stor takterrasse, med både bod og solcellepanel. 

Huset har den perfekte beliggenhet og sentralt i forhold til butikker, restauranter, apotek, lege, go-cart, vannpark, minigolf og bowling. Flotte sykkelveier til Torrevieja, og 8 minutter med bil til havet i Guardamar. 

Plassering
Økonomi

Denne informasjonen gitt her er underlagt feil og inngår ikke i noen kontrakt. Tilbudet kan endres eller trekkes tilbake uten varsel. Prisene inkluderer ikke andre kostnader

Beregn boliglån

Valutaveksling

  • Pounds: 195.519 GBP
  • Russiske rubelen: 195.519 RUB
  • Sveitsiske franc: 218.212 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.600.671 CNY
  • Dollar: 235.994 USD
  • Svenske kroner: 2.488.979 SEK
  • Den norske kronen: 2.418.373 NOK

Jeg er interessert
i denne boligen

Responsable del tratamiento: Norsk Megler, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Kontakt WhatsApp