Våre boliger

CIUDAD QUESADA - STOR VILLA NÆR SENTRUM

Ref.: 261
231m2
954m2
2
5

CIUDAD QUESADA - STOR VILLA NÆR SENTRUM

Ref.: 261
231m2
954m2
2
5
Kjennetegn
Byggeår: 2001
Soverom: 2
Baderom: 5
Toaletter: 1
Inne: 231m2
Tomt: 954m2
Svømmebasseng : Privat
Parkering til bil: 2
Tilstand: Utmerket
Innebygde garderober: 5
Orientering: Sør
Avstand til strand: 7 Km.
Avstand til flyplass: 35 Min.
Avstand til severdigheter: 1 Km.
Avstand til golfbane: 3 Km.
Garasje
Klimaanlegg
Bod
Vaskerom
Vinterhage
Sentral varme
Utsikt mot bassengområde
Utedusj
Fiber
Dobbel vinduer
Sentralt
Energisertifikat
Energisertifikat
Igang
Beskrivelse

Meget flott eiendom med meget god beliggenhet midt i Ciudad Quesada, Calle mimosas. 

Huset inneholder hele 5 soverom, 2 bad pluss toalett og dusj ute ved bassengområdet. Sentralvarme i hele huset. 

Huset har 2 plan, med innvendig trapp.

Ved inngang til eiendommen er det både inngangsdør og elektrisk port. Hele tomten er på ett nivå, hvor garasjen er høynet litt med tanke på evt. regn. Garasjen er romslig og bak garasjen er det vaskerom med brenner til sentralvarme, med fyringsolje. Det private svømmebassenget er på 12x6 m, og ved bassenget er det utekjøkken med grill, kjøleskap og sittegruppe. Frodig hage med både frukttrær og palmer. 

Ved inngang til huset kommer man til en stor vinterhage med spisebord til 8 personer. Det er store franske sikkerthetsdører når man entrer stuen. Dørene her kan skyves helt tilbake inn i veggen, så de ikke vises. Deretter får man altså en stor og åpen stue med spisestue. Det er separat kjøkken, med kjøkkenbord og stoler. Kjøkkenet er godt utstyrt, med 2 vindu og utsikt til bassengområdet. I denne etasjen er det 2 soverom, 1 bad og en bod.

Aircondition i alle rom. 

I andre etasje er det 3 soverom og 1 bad. Hovedsoverommet har terrasse med utsikt til saltsjøen på La mata. Alle soverom har garderobeskap. 

- sentralvarme

- fiber

- alarm

- garasje

- elektrisk port

- utekjøkken

Boligen ligger med kort gange til restauranter, butikk og treningssenter. Ciudad Quesada som ligger i den typiske spanske byen Rojales, har mange fasiliteter å tilby. Golfbane, minigolf, bowling, badeland, go-cart og flotte turområder. Parken Recorral ligger bare med 10 minutter gange fra huset, og går helt til Guardamar. Parken har rikt fugleliv. Det er grillområder, lekeplass og treningsapparater.

Økonomi

Denne informasjonen gitt her er underlagt feil og inngår ikke i noen kontrakt. Tilbudet kan endres eller trekkes tilbake uten varsel. Prisene inkluderer ikke andre kostnader

Beregn boliglån

Valutaveksling

  • Pounds: 471.344 GBP
  • Russiske rubelen: 471.344 RUB
  • Sveitsiske franc: 539.887 CHF
  • Kinesiske yuan: 4.061.008 CNY
  • Dollar: 578.536 USD
  • Svenske kroner: 5.985.198 SEK
  • Den norske kronen: 5.633.564 NOK

Be om info

Responsable del tratamiento: Norsk Megler, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Kontakt WhatsApp