Våre boliger

CIUDAD QUESADA - KORT GANGE TIL SENTRUM

Ref.: 249
187m2
834m2
3
2

CIUDAD QUESADA - KORT GANGE TIL SENTRUM

Ref.: 249
187m2
834m2
3
2
Kjennetegn
Byggeår: 1990
Soverom: 3
Baderom: 2
Inne: 187m2
Tomt: 834m2
Svømmebasseng : Privat
Tilstand: God stand
Orientering: Sør
Energisertifikat
Energisertifikat
Igang
Beskrivelse

Solrik villa med meget bra beliggenhet i Ciudad Quesada - Rojales. 15 minutter gange til sentrum av Quesada og den norske skolen i Rojales. 10 minutter med bil til de flotte strendene i Rojales og flotte tur-og sykkelveier rett ved.

Eiendommen er på hele 834 m2. Det er 3 soverom og 2 bad, garasje og stort privat svømmebasseng på 12x5m. I første etasje er det en romslig vinterhage med sofagruppe. Deretter kommer man inn til stue med åpen kjøkkenløsning. I denne etasjen er det 2 soverom og 1 bad. I stuen går det en trapp opp til øverste etasje, hvor det er 1 soverom, 1 bad og direkte utgang til takterrasse med utsikt. Her er det muligheter for å bygge på en hel etasje om ønskelig. Man må holde seg innenfor 30% av tomtestørrelsen, og 3 meter fra nabo. En eiendom med enorme muligheter.

Parkering til 2 biler og evt. bobil. Det er også mulig å parkere i gaten.

Det er 10 minutter gange til nærmeste butikk, og den populære restauranten, Grande Italia. Ciudad Quesada er en av de mest populære urbanisasjonen på Costa Blanca kysten. Området kan tilby norsk skole, utallige restauranter, butikker, apotek og bowling. Det er også utendørs aktiviteter som tennis, fotball, basket, minigolf, go-cart og vannpark. Rojales kan også tilby en del attraksjoner som museumsgrotter, arkeologisk museum og gårdsmuseum. I Rojales har man Rio Segura, elven som renner igjennom byen og helt til havet og båthavnen i Guardamar. Her kan man spasere eller sykle, og kjøre bil. Store flotte parker rett ved, med lekepark, treningspark, grillplasser og sittegrupper. Herlig fugleliv her. 


Økonomi

Denne informasjonen gitt her er underlagt feil og inngår ikke i noen kontrakt. Tilbudet kan endres eller trekkes tilbake uten varsel. Prisene inkluderer ikke andre kostnader

Beregn boliglån

Valutaveksling

  • Pounds: 272.941 GBP
  • Russiske rubelen: 272.941 RUB
  • Sveitsiske franc: 315.851 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.200.905 CNY
  • Dollar: 328.388 USD
  • Svenske kroner: 3.395.165 SEK
  • Den norske kronen: 3.265.007 NOK

Be om info

Responsable del tratamiento: Norsk Megler, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Kontakt WhatsApp