Våre boliger

CIUDAD QUESADA - MEGET PENT REKKHUS

Ref.: 248
90m2
2
1

CIUDAD QUESADA - MEGET PENT REKKHUS

Ref.: 248
90m2
2
1
Kjennetegn
Byggeår: 1998
Soverom: 2
Baderom: 1
Toaletter: 1
Inne: 90m2
Balkong: 7 m2
Svømmebasseng : Kommunalt
Tilstand: Utmerket
Klimaanlegg
Balkong
Vaskerom
Terrasse
Sentralt
Energisertifikat
Energisertifikat
Igang
Beskrivelse

Nydelig rekkehus med den perfekte beliggenhet i Doña Pepa, Calle San Sebastian. Boligen ligger rett ved butikk med skandinaviske matvarer, apotek, kiosk og legesenter. Det er under 10 minutter gange til sentrum av Ciudad Quesada, og 8 minutter med bil til de flotte strendene i Guardamar.

Alle vegger og tak er nymalt, og det er nytt laminat på gulv i hovedetasje. Ved inngang til eiendommen har man en terrasse med moderne lysegrå fliser. Her er det plass til stor sittegruppe. Deretter kommer man inn til stue. Stuen har blitt forlenget i senere tid, og derfor har man en romslig stue med plass til både spisebord og sofagruppe. Ved stuen er det gjestetoalett. Pent kjøkken i enden med oppvaskmaskin. Her er det direkte utgang til en terrasse med morgensol. Ved terrassen er vaskerommet med plass til oppbevaring. Deretter er det direkte utgang til felles svømmebasseng. Vakkert fellesområdet med gress, palmer og det ligger i et innelåst område. 

I andre etasje er det 2 soverom og 1 stort bad med badekar. Ved et av soverommene er det en balkong med plass til solseng eller liten sittegruppe. Noen naboer i dette området har valgt å lage privat takterrasse med trapp opp fra balkong. Gjør mann dette har man en solrik terrasse med nydelig utsikt. 

Det er kort gange til alle fasiliteter. Go-cart, vannpark, bowling og minigolf er bare noe av det Ciudad Quesada kan tilby. Stort utvalg av matbutikker og man er ikke avhengig av bil ved å bo her. Mange fastboende i dette området og flotte tur- og sykkelveier til både Torrevieja og Guardamar. 

En bolig som virkelig er verd å se! 

Økonomi

Denne informasjonen gitt her er underlagt feil og inngår ikke i noen kontrakt. Tilbudet kan endres eller trekkes tilbake uten varsel. Prisene inkluderer ikke andre kostnader

Beregn boliglån

Valutaveksling

  • Pounds: 111.343 GBP
  • Russiske rubelen: 111.343 RUB
  • Sveitsiske franc: 128.847 CHF
  • Kinesiske yuan: 897.830 CNY
  • Dollar: 133.961 USD
  • Svenske kroner: 1.385.012 SEK
  • Den norske kronen: 1.331.915 NOK

Be om info

Responsable del tratamiento: Norsk Megler, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Kontakt WhatsApp