Våre boliger

BENIMAR - SOLRIK QUAD MED STOR TOMT

Ref.: 239
67m2
235m2
3
1

BENIMAR - SOLRIK QUAD MED STOR TOMT

Ref.: 239
67m2
235m2
3
1
Kjennetegn
Byggeår: 2006
Soverom: 3
Baderom: 1
Inne: 67m2
Tomt: 235m2
Svømmebasseng : Kommunalt
Klimaanlegg
Grill
Solarium
Delvis møblert
Energisertifikat
Energisertifikat
Igang
Beskrivelse

Denne nydelige boligen med 3 soverom ligger på en stor hjørnetomt på 235m2. Eiendommen ligger i Benimar, kun en kort spasertur til alle fasiliteter. Det er også en kort kjøretur inn til hjertet av Rojales, Benijofar og Ciudad Quesada.

Boligen ligger sørvendt, og har rikelig med sitteplasser. Det er høy mur rundt slik at tomten er ganske privat. Parkering på tomt med elektrisk port. Tomten er stor nok til at det er mulighet for å bygge et privat svømmebasseng om ønskelig.

Inngang til huset er fra en opphøyd terrasse, og deretter går man inn til en romslig åpen planløsning med stue og kjøkken. Kjøkkenet har nylig blitt reformert til en moderne stil og har en øybar i midten. Det er 3 doble soverom, alle med innebygde garderober, og et bad. Det er klimaanlegg på hovedsoverommet, samt i stuen. Det er også pelletsbrenner i stuen, og elektriske ovner på soverommene.

Noe av uteplassen er lukket igjen, og brukes som spisestue. Det er også et bodplass for vaskemaskin. Trappen her fører opp til takterrassen og har en fantastisk utsikt over fjellene. Her er det en steinbygget grill og et tårnrom som er perfekt for lagring. Det er også et underbygg som kan brukes til litt lagring, og et felles svømmebasseng kun et minutts gange fra eiendommen.

Vi anbefaler å se denne eiendommen for å sette pris på hva den har å tilby.


Økonomi

Denne informasjonen gitt her er underlagt feil og inngår ikke i noen kontrakt. Tilbudet kan endres eller trekkes tilbake uten varsel. Prisene inkluderer ikke andre kostnader

Beregn boliglån

Valutaveksling

  • Pounds: 145.807 GBP
  • Russiske rubelen: 145.807 RUB
  • Sveitsiske franc: 165.875 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.215.093 CNY
  • Dollar: 179.157 USD
  • Svenske kroner: 1.831.418 SEK
  • Den norske kronen: 1.768.685 NOK

Be om info

Responsable del tratamiento: Norsk Megler, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Kontakt WhatsApp