Våre boliger

ROJALES HILLS - FRITTSTÅENDE VILLA

Ref.: 225
72m2
380m2
2
2

ROJALES HILLS - FRITTSTÅENDE VILLA

Ref.: 225
72m2
380m2
2
2
Kjennetegn
Byggeår: 2008
Soverom: 2
Baderom: 2
Inne: 72m2
Tomt: 380m2
Svømmebasseng : Privat
Garasje: Privat
Tilstand: Utmerket
Bod
Vaskerom
Terrasse
Solarium
Utsikt til fjell
Fiber
Møblert
Klimaanlegg
Energisertifikat
Energisertifikat
Igang
Beskrivelse

Dette er en nydelig bolig med en fantastisk beliggenhet i Rojales hills, Calle Rio Guadalquivir. Eiendommen ligger med gangavstand til både den norske skolen i Ciudad Quesada, Benijofar og Rojales. 

Det er 2 soverom, 2 bad, vaskerom, privat svømmebasseng, takterrasse og stor bod ved inngang. 

Huset ligger på en liten høyde og derfor er det utsikt til grøntområder og fjell. Ved inngang til tomten er det både port til bil og egen port til inngang. Ved porten er det en stor bod på 12 m2. 

Deretter kommer man til inngangen til kjøkkenet. Det er også inngang ved terrassen, hvor man da kommer inn til stuen. I hovedetasjen er det stue, soverom, bad, kjøkken og vaskerom. På kjøkkenet er det micro, oppvaskmaskin og grillovn. Det er innlagt naturgass fra gaten og i stuen er det ovn påkoblet gass. I andre etasje er det bad og soverom med direkte utgang til terrasse. Her er det flott utsikt. 

Hagen er fliselagt med privat svømmebasseng på 7x4 m2. Det er også felles oppvarmet svømmebasseng i urbanisasjonen, om man ønsker å benytte seg av dette. I hagen er det pergola med både tak og vegger. Svømmebassenget er bygget i 2013 og er i god stand. Palmer på eiendom og mur rundt hele tomten. Fiber.

Rojales kan tilby utallige flotte restauranter, parker, museum, treningsentre, idrettsanlegg, vannpark, turområder, bowling, go-cart, golf og mye mer. Perfekt område for dem som er aktiv og ønsker bolig i et godt etablert område. 

Kommunale avgifter 190€ årlig. 

IBI 158,75 €

Økonomi

Denne informasjonen gitt her er underlagt feil og inngår ikke i noen kontrakt. Tilbudet kan endres eller trekkes tilbake uten varsel. Prisene inkluderer ikke andre kostnader

Beregn boliglån

Valutaveksling

  • Pounds: 162.266 GBP
  • Russiske rubelen: 162.266 RUB
  • Sveitsiske franc: 185.863 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.398.052 CNY
  • Dollar: 199.168 USD
  • Svenske kroner: 2.060.478 SEK
  • Den norske kronen: 1.939.424 NOK

Be om info

Responsable del tratamiento: Norsk Megler, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Kontakt WhatsApp