Våre boliger

CIUDAD QUESADA - VILLA MED UTSIKT

Ref.: 224
212m2
1.151m2
3
3

CIUDAD QUESADA - VILLA MED UTSIKT

Ref.: 224
212m2
1.151m2
3
3
Kjennetegn
Byggeår: 1985
Soverom: 3
Baderom: 3
Inne: 212m2
Tomt: 1.151m2
Svømmebasseng : Privat
Garasje: Privat
Orientering: Sør
Energisertifikat
Energisertifikat
Igang
Beskrivelse

Denne unike villaen har en fantastisk beliggenhet i Calle Pintores, Ciudad quesada. Det er oppvarmet svømmebasseng, vannbåren varme i gulv, og sentralvarme. Eiendommen er på hele 1.151 m2 med utsikt til saltsjø og fjell. 

Boligen har store rom, flere boder og garasje, samt innglasset privat svømmebasseng som kan brukes hele året.

Det er 2 store soverom i hovedhus og 2 bad. I gjestehuset i hagen er det soverom med bad. 

Det er tilgang til tomten fra 2 gater, Calle Murillo og Calle Pintores. Parkering til bil på begge sider. I Calle pintores har man garasje, men takterrasse over. Her er alle solpanel, men man kan utvide takterrassen om man ønsker og evt bygge på en etasje. 

Ved siden av garasjen er inngang til huset. Her er et bygget en stor spisestue/tv-stue, med nydelig utsikt. Man kan åpne vinduene helt opp, og det er terrasse på utsiden. Videre på tomten kommer kommer man til innebygget svømmebasseng, og ett gjesterom med bad. Her er det ingen innsyn. Det er utedusj, ekstra toalett ved basseng og BBQ. Under huset er det kjeller. Disse rommene brukes til oppbevaring. Frukttrær i hage. 

I huset kommer man først inn til en entre, deretter er det stue med åpen kjøkkenløsning. I stuen er det vedpeis. 

2 store soverom med bad og garderobe. Vaskerom. A/C i alle rom. 

Nye vinduer i deler av huset. 

Økonomi

Denne informasjonen gitt her er underlagt feil og inngår ikke i noen kontrakt. Tilbudet kan endres eller trekkes tilbake uten varsel. Prisene inkluderer ikke andre kostnader

Beregn boliglån

Valutaveksling

  • Pounds: 366.040 GBP
  • Russiske rubelen: 366.040 RUB
  • Sveitsiske franc: 408.524 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.996.690 CNY
  • Dollar: 441.816 USD
  • Svenske kroner: 4.659.732 SEK
  • Den norske kronen: 4.527.548 NOK

Jeg er interessert
i denne boligen

Responsable del tratamiento: Norsk Megler, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Kontakt WhatsApp