Våre boliger

TORREVIEJA AQUA NUEVAS - SØRVENDT TOPPLEILIGHET

Ref.: 223
57m2
2
1

TORREVIEJA AQUA NUEVAS - SØRVENDT TOPPLEILIGHET

Ref.: 223
57m2
2
1
Kjennetegn
Byggeår: 1994
Soverom: 2
Baderom: 1
Inne: 57m2
Balkong: 12 m2
Svømmebasseng : Kommunalt
Avstand til strand: 1.7 Km.
Avstand til flyplass: 45 Km.
Avstand til severdigheter: 100 Mts.
Møblert
Terrasse
Drikkekran kjøkken
Energisertifikat
Energisertifikat
Igang
Beskrivelse

Nydelig sørvendt toppleilighet med kort gange til havet. 

Leiligheten ligger i Aqua Nuevas, ved Torremarina kjøpesenter i Torrevieja, og har gangavstand til alle severdigheter. Torremarina har blant annet stor matvarebutikk Mercadona, garnbutikk, blomsterbutikk og restauranter. Rett ved leiligheten er det bussholdeplass, og det er god plass til parkering av bil ved inngang. 

Toppleiligheten ligger i et inngjerdet område, med felles svømmebasseng og barnebasseng som er åpent hele året. Boligen har 2 soverom, 1 bad. Den var nymalt i 2017, og det er satt inn ventiler i alle rom. Ved inngang til leiligheten er det en koselig innglasset terrasse med utsikt mot veien. Deretter kommer man til en liten entre, og badet. Kjøkkenet ligger deretter på høyre side og er åpent mot stuen. I stuen er det sovesofa med plass til 2 personer. Fra stuen er det vindu og dør ut til den romslige terrassen. Det er nylig lagt membran og nye fliser på terrassen. 

Boligen har ellers: 

- Ny aircondition 

- Varmeovn bad

- Markise terrasse

- Internett og norske tv-kanaler

- Takvifter på soverom

- Ny TV

- Ny oppvaskmaskin

- Drikkekran kjøkken

- Ny varmtvannsbereder

- Nye møbler stue 

- Nye vinduer ved inngang til boligen

Aqua nuevas er et populært område for nordmenn med sin unike beliggenhet. Det er kort gangavstand til både hav, shopping og restauranter. Flotte turområder og bare 2 km til sentrum av Torrevieja. Det er også kort avstand til parkområder og de flotte strendene på La Mata. 

Dette er en typisk spansk koselig leilighet, med beliggenhet i en hyggelig urbanisasjon 

350 € i kommunale avgifter pr. år. 

IBI: 123,95€


Økonomi

Denne informasjonen gitt her er underlagt feil og inngår ikke i noen kontrakt. Tilbudet kan endres eller trekkes tilbake uten varsel. Prisene inkluderer ikke andre kostnader

Beregn boliglån

Valutaveksling

  • Pounds: 74.793 GBP
  • Russiske rubelen: 74.793 RUB
  • Sveitsiske franc: 82.962 CHF
  • Kinesiske yuan: 596.842 CNY
  • Dollar: 83.873 USD
  • Svenske kroner: 934.102 SEK
  • Den norske kronen: 907.576 NOK

Be om info

Responsable del tratamiento: Norsk Megler, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Kontakt WhatsApp