Våre boliger

PUEBLO LUCERO ROJALES - VILLA MED UTSIKT

Ref.: 221
300m2
500m2
4
4

PUEBLO LUCERO ROJALES - VILLA MED UTSIKT

Ref.: 221
300m2
500m2
4
4
Kjennetegn
Byggeår: 2005
Soverom: 4
Baderom: 4
Inne: 300m2
Tomt: 500m2
Svømmebasseng : Privat
Tilstand: Utmerket
Solarium
Energisertifikat
Energisertifikat
Igang
Beskrivelse

Fantastisk villa med fire soverom og fire bad med beliggenhet i Pueblo Lucero, Ciudad Quesada, veldig nær La Marquesa golfbane, som har godt utvalg av fasiliteter rundt golfbanen.

Villaen ligger på en 500 kvm tomt med et privat svømmebasseng, parkering på tomt og klimaanlegg. Mange sitteplasser og avslappende områder med grillområde. Eiendommen i seg selv har  300 kvm og har blitt totalrenovert med topp kvalitet og i ultramoderne stil. Huset er fordelt på tre etasjer, med en separat leilighet i underetasjen. Underetasjen har ekstern tilgang samt intern adkomst fra hovedstuen.

Inngangen til eiendommen er via en stor innglasset terrasse med panoramautsikt mot sjøen. Ved terrassen er det stue/spisestue med åpent kjøkken. Kjøkkenet er stort med benker rundt og en øy i midten. I denne etasjen er det to soverom, ett som tidligere var to og har blitt gjort til et massivt soverom, og et annet med eget bad. Det er også et familiebad  i denne etasjen.

Øverst er hovedsoverommet, som er rett og slett fantastisk. Stort soverom, garderobe og et stort bad. Den har også et stort vindu i enden på soverommet med panoramautsikt mot sjøen. Hovedsuiten har også en stor terrasse, med utvendige trapper som fører opp til en stor takterrasse med noe av den beste utsikten området har å tilby.

I underetasjen er det et treningsstudio og boblebad, med separat leilighet og egen inngang. Perfekt for gjester. Inne i leiligheten er det en stor stue med biljardbord, soverom, bad og motor- og fyrrom.

Denne vakre moderne villaen er virkelig fantastisk og er definitivt verdt å se på. Ett av de beste husene på markedet.

Den selges fullt møblert.

Økonomi

Denne informasjonen gitt her er underlagt feil og inngår ikke i noen kontrakt. Tilbudet kan endres eller trekkes tilbake uten varsel. Prisene inkluderer ikke andre kostnader

Beregn boliglån

Valutaveksling

  • Pounds: 500.653 GBP
  • Russiske rubelen: 500.653 RUB
  • Sveitsiske franc: 555.335 CHF
  • Kinesiske yuan: 3.995.158 CNY
  • Dollar: 561.430 USD
  • Svenske kroner: 6.252.723 SEK
  • Den norske kronen: 6.075.163 NOK

Be om info

Responsable del tratamiento: Norsk Megler, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Kontakt WhatsApp