Våre boliger

CIUDAD QUESADA SENTRUM - FRITTSTÅENDE VILLA MED SENTRALVARME

Ref.: 216
198m2
800m2
2
2

CIUDAD QUESADA SENTRUM - FRITTSTÅENDE VILLA MED SENTRALVARME

Ref.: 216
198m2
800m2
2
2
Kjennetegn
Soverom: 2
Baderom: 2
Inne: 198m2
Tomt: 800m2
Svømmebasseng : Privat
Garasje: Privat
Solarium
Vinterhage
Saltvannsbasseng
Sentral varme
Utedusj
Peis
Møblert
Garasje
Energisertifikat
Energisertifikat
Igang
Beskrivelse

Sørvendt villa ved sentrum av Ciudad Quesada, Rojales.

Vi kan nå representere denne sørvendte frittstående villaen i en av Quesadas mest populære gater.

Huset har 3 soverom, 2 bad pluss 1 toalett ute. Ved inngang til tomt er det garasje med elektrisk port. Videre kommer man til en vinterhage med kjøkken, gasspeis og spisebord. Over vinterhagen er det en stor terrasse med flott utsikt. Foran vinterhagen er det privat saltvannsbasseng og koselig sittegruppe. Her er det også markise og pergola. Ved inngang til boligen er det en liten innglasset vinterhage som kan brukes som gang. Deretter har man stue , spisestue, romslig kjøkken, 2 soverom og 1 bad. I andre etasje er det soverom med bad, terrasse og en ekstra stue som kan brukes som kontor eller soverom. Her er det også et lite kjøkken.

Det er sentralvarme i hele boligen. Hagen er pent beplantet med palmer og frukttrær, med automatisk vanningsanlegg. Huset ligger i en enveiskjørt gate, med bare 5 minutter gange fra sentrum hvor man har alt av severdigheter. 

Eiendomsskatt: 456 Euro pr. år.

Ciudad Quesada har mye å by på – Rett innenfor byporten ligger sentrum med alt av butikker, bensinstasjon, postkontor, banker, apotek, restauranter, puber. Videre har vi et eget badeland Aqualandia – her er det er herlig å ta en hel dag i solen for hele familien. Her er det sklier og rutsjebaner for alle aldre…. Vi har også tennisbaner, minigolf, og ikke minst den flotte 18 hulls golfbanen La Marquesa. Ciudad Quesada tilhører den gamle spanske byen Rojales som ligger i nordenden bak Ciudad Quesada. Det er ca. 35 min. med bil til flyplassen både i Alicante og Murcia. På veien inn til Torrevieja – som ligger 10 km unna – finner man også store flotte kjøpesenter som for eksempel Carrefour og Habaneras. Og det er kun 15 minutter på motorveien til kjøpesenteret Zenia Boulevard på La Zenia – Orihuela Costa. Inne i Torrevieja kan man nyte ”storbylivet” og vandre på strandpromenaden blant handleboder og ekte spansk kultur. Man behøver ikke kjøre lang for å finne flotte strender, og det ligger mange flotte strender ca. 10 km unna.

Økonomi

Denne informasjonen gitt her er underlagt feil og inngår ikke i noen kontrakt. Tilbudet kan endres eller trekkes tilbake uten varsel. Prisene inkluderer ikke andre kostnader

Beregn boliglån

Valutaveksling

  • Pounds: 304.174 GBP
  • Russiske rubelen: 304.174 RUB
  • Sveitsiske franc: 368.514 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.549.905 CNY
  • Dollar: 377.848 USD
  • Svenske kroner: 3.773.018 SEK
  • Den norske kronen: 3.701.362 NOK

Be om info

Responsable del tratamiento: Norsk Megler, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Kontakt WhatsApp