Våre boliger

CIUDAD QUESADA- KOSELIG STRØKEN VILLA

Ref.: 214
93m2
555m2
2
1

CIUDAD QUESADA- KOSELIG STRØKEN VILLA

Ref.: 214
93m2
555m2
2
1
Kjennetegn
Byggeår: 1988
Soverom: 2
Baderom: 1
Toaletter: 1
Inne: 93m2
Tomt: 555m2
Svømmebasseng : Privat
Garasje: Privat
Kjøkken: Åpen
Tilstand: Utmerket
Orientering: Sør-vest
Avstand til strand: 7 Km.
Avstand til flyplass: 45 Km.
Avstand til severdigheter: 2 Min.
Avstand til golfbane: 2 Km.
Møblert
Klimaanlegg
Hage
Bod
Vaskerom
Terrasse
Carport
Gulvvarme bad
Vinterhage
Utedusj
Peis
Fiber
Drikkekran kjøkken
Energisertifikat
Energisertifikat
Igang
Beskrivelse

Linda Casa kan nå representere denne vakre eneboligen med beliggenhet midt i Ciudad Quesada. 

Eiendommen har privat svømmebasseng på 10x5m, privat parkering, pergola og stor bod ute. Det er også toalett ute, ved bassengområdet. 

Huset består av 2 soverom, 1 bad med gulvvarme, åpen kjøkkenløsning med oppvaskmaskin og kran for drikkevann. Ved inngang til boligen er det en koselig og romslig vinterhage. Fra kjøkken er det direkte tilgang til en stor terrasse med utsikt til svømmebasseng, og her kan man nyte morgensolen hele året. Fra vinterhagen har man direkte utgang til hage, og dette rommet brukes hele året. Bak huset er det en stor trebod. Her er det også vaskerom og et ekstra kjøleskap. 

Det er nye vinduer i hele huset, 3 aircondition, og gasspeis. Boligen er nymalt og det er pergola over spisegruppe ute, samt markise over terrasse ved kjøkken. Det er fliselagt rundt bassenget, og høye murer rundt tomten. Hagen er pent beplantet, og frukttrær som appelsiner, sitroner, oliven og aprikos. Automatisk vanningsanlegg på alle planter i hage. 

Det er mulig for å bygge å huset i både bredden og i høyden. Denne eiendommen har stort potensiale om man ønsker flere soverom. 

Stille og rolig gate, med mange fastboende. 

Ciudad Quesada er en populær urbanisasjon i Rojales som har alle fasiliteter som go-cart, badeland, bowling, minigolf, apotek, butikker, restauranter og barer. Alt du trenger innen gangavstand.

Virkelig verd å se!

Økonomi

Denne informasjonen gitt her er underlagt feil og inngår ikke i noen kontrakt. Tilbudet kan endres eller trekkes tilbake uten varsel. Prisene inkluderer ikke andre kostnader

Beregn boliglån

Valutaveksling

  • Pounds: 227.659 GBP
  • Russiske rubelen: 227.659 RUB
  • Sveitsiske franc: 254.082 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.863.795 CNY
  • Dollar: 274.788 USD
  • Svenske kroner: 2.898.126 SEK
  • Den norske kronen: 2.815.914 NOK

Jeg er interessert
i denne boligen

Responsable del tratamiento: Norsk Megler, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Kontakt WhatsApp