Våre boliger

LA SIESTA EL CHAPARRAL - VERTIKAL BOLIG

Ref.: 211
171m2
420m2
4
2

LA SIESTA EL CHAPARRAL - VERTIKAL BOLIG

Ref.: 211
171m2
420m2
4
2
Kjennetegn
Byggeår: 1991
Soverom: 4
Baderom: 2
Inne: 171m2
Tomt: 420m2
Svømmebasseng : Saltvannsbasseng
Parkering til bil: 1
Tilstand: God stand
Orientering: Sør
Møblert
Bod
Grill
Solarium
Saltvannsbasseng
Hvitevarer
Peis
Energisertifikat
Energisertifikat
Igang
Beskrivelse

Solrik pen tomannsbolig i La siesta, Torrevieja. Denne boligen har hele 4 soverom, hvor 3 av soverommene er i første etasje. Ved den private takterrassen er det fjerde soverommet, som også har bod. 

Det er privat saltvannsbasseng med lys på 4x8m, som ligger på sørsiden av tomten. 

Ved inngang på tomten er det parkering til bil. Her er det også 2 sittegrupper med pergola. På andre siden av tomten er det fliselagt hage, med stor bod, sittegruppe og grillplass. 

Ved inngang til boligen kommer man først inn til en innglasset terrasse, og deretter inn til nytt kjøkken og tv- stue med peis. Deretter er det stor spisestue/stue og 2 soverom og 2 bad. i enden av stuen er det tredje soverommet, som har direkte utgang til hage. 

Denne boligen har mange gode kvaliteter som doble isolerte vinduer, 3 aircondition, saltvannsbasseng og nytt kjøkken med drikkekran bygget i 2018.

Gangavstand til apotek, badepark, restauranter og legesenter. Det er 3,8 km til strendene i Torrevieja, og få minutter med bil til nærmeste store matvarebutikk, Mercadona. Her har man også kino, bowling, shoppingsenter, fredagsmarked og stor badepark. 

IBI (Suma): 600€. Ingen kommunale avgifter. 

Økonomi

Denne informasjonen gitt her er underlagt feil og inngår ikke i noen kontrakt. Tilbudet kan endres eller trekkes tilbake uten varsel. Prisene inkluderer ikke andre kostnader

Beregn boliglån

Valutaveksling

  • Pounds: 213.322 GBP
  • Russiske rubelen: 213.322 RUB
  • Sveitsiske franc: 236.621 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.702.285 CNY
  • Dollar: 239.218 USD
  • Svenske kroner: 2.664.204 SEK
  • Den norske kronen: 2.588.548 NOK

Be om info

Responsable del tratamiento: Norsk Megler, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Kontakt WhatsApp