Våre boliger

CIUDAD QUESADA -VILLA MED UTSIKT

Ref.: 204
228m2
612m2
4
3

CIUDAD QUESADA -VILLA MED UTSIKT

Ref.: 204
228m2
612m2
4
3
Kjennetegn
Byggeår: 1989
Soverom: 4
Baderom: 3
Toaletter: 1
Inne: 228m2
Tomt: 612m2
Svømmebasseng : Privat
Parkering til bil: 2
Kjøkken: Åpen
Tilstand: God stand
Innebygde garderober: 3
Avstand til strand: 7 Km.
Avstand til flyplass: 40 Km.
Avstand til severdigheter: 5 Min.
Avstand til golfbane: 2 Km.
Møblert
Garasje
Bod
Terrasse
Solarium
Gulvvarme bad
Vinterhage
Utedusj
Peis
Energisertifikat
Energisertifikat
Igang
Beskrivelse

Vakker enebolig med nydelig utsikt. Denne sjarmerende villaen har hele 4/5 soverom og 3 bad med gulvvarme, fordelt over 2 etasjer. I første etasje er det 3 soverom og 2 bad, hvor ett av soverommene har eget bad. Det er åpen kjøkkenløsning og en innglasset terrasse ved stue. Kjøkkenet er byttet ut med en moderne stil og har både mikro og oppvaskmaskin. Fra kjøkkenvinduet har man direkte utsikt til bassengområdet. 

Stuen har vedpeis og aircondition med både kald- og varmluft. Den koselige vinterhagen ved stuen har store vinduer som varmer opp rommet om vinteren når solen er lav. Om sommeren er det skygge her og vinduene kan åpnes helt opp. Ved inngang til huset er det garasje, og det er også parkering på tomt. 

I andre etasje er det fjerde soverom, og nytt bad med gulvvarme. Her er det garderobeskap og aircondition. Fra terrassen oppe kan man nyte den nydelige utsikten til havet og saltsjøene. Det er også et ekstra stort rom over garasjen med toalett. Her er det vann og strøm, og rommet brukes nå som oppholdsrom. Her kan man ha det femte soverom eller bruke det som tv-stue. Mellom begge rom oppe er det en lun terrasse, som er perfekt om vinteren. 

Nye vinduer i hele huset, og 2 nye bad. 

Hagen er fliselagt og har privat svømmebasseng på 10x5 m, og pen fliselagt utedusj. 

Meget flott eiendom, med ingen innsyn. Tomten er godt utnyttet og man har plass til både utekjøkken og mange sittegrupper. En villa som virkelig er verd å se. 

Plassering
Blueprints
Videoer
https://youtu.be/jvPTlyBFO44
Økonomi

Denne informasjonen gitt her er underlagt feil og inngår ikke i noen kontrakt. Tilbudet kan endres eller trekkes tilbake uten varsel. Prisene inkluderer ikke andre kostnader

Beregn boliglån

Valutaveksling

  • Pounds: 381.625 GBP
  • Russiske rubelen: 381.625 RUB
  • Sveitsiske franc: 437.121 CHF
  • Kinesiske yuan: 3.288.011 CNY
  • Dollar: 468.414 USD
  • Svenske kroner: 4.845.939 SEK
  • Den norske kronen: 4.561.237 NOK

Be om info

Responsable del tratamiento: Norsk Megler, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Kontakt WhatsApp