Våre boliger

DOÑA PEPA - REKKEHUS

Ref.: 203
80m2
2
1

DOÑA PEPA - REKKEHUS

Ref.: 203
80m2
2
1
Kjennetegn
Byggeår: 2006
Soverom: 2
Baderom: 1
Toaletter: 1
Inne: 80m2
Svømmebasseng : Kommunalt
Tilstand: God stand
Klimaanlegg
Gulvvarme bad
Energisertifikat
Energisertifikat
Igang
Beskrivelse

Pent rekkehus til salgs i Doña Pepa, Ciudad Quesada. Boligen har 2 soverom, 1 bad og 1 toalett. 

Når du kommer inn på eiendommen finner du et flislagt uteområde med god plass til sittegruppe. Opp trappen er det en overbygget terrasse med utsikt over felles bassengområde. Deretter går du inn i 1 etg. som da inneholder stue, toalett, separat kjøkken og tilgang til en liten bakgård/patio. Utenfor kjøkkenet og paitoen er det også en liten overbygget terrasse og vaskerom med plass til litt lagring. Fra stuen er det trapp opp til to soverom og bad der hovedsoverommet har utgang til en fin terrasse med utsikt over fellesområdet.

– Markise på begge terrassene 

– Varmtvann på gass 

– Air condition 

– Varmekabler på bad i 2 etg. 

– Privat parkering i lukket fellesgarasje og bod 

– Lukket område med porter og kodelås 

– Fine solforhold

Lokale fasiliteter med resturanter, og supermarked ligger bare 50 meter fra eiendommen. Og det er kun kort gangavstand til hovedgaten i Quesada og den norske skolen i Rojales. 

Ciudad Quesada har mye å by på. Rett innenfor byporten ligger sentrum med uttalige butikker, bensinstasjon, postkontor, banker, apotek, restauranter, puber. Videre har vi et eget badeland Aqualandia. Her er det er herlig å ta en hel dag i solen for hele familien, med sklier og rutsjebaner for alle aldre…. Vi har også tennisbaner, minigolf, og ikke minst den flotte 18 hulls golfbanen La Marquesa. Ciudad Quesada tilhører den gamle spanske byen Rojales som ligger i nordenden bak Ciudad Quesada. Det er ca. 35 min. med bil til flyplassen både i Alicante og Murcia. På veien inn til Torrevieja, som ligger 10 km unna, finner man også store flotte kjøpesenter som for eksempel Carrefour og Habaneras. Og det er kun 12 minutter på motorveien til kjøpesenteret Zenia Boulevard på La Zenia – Orihuela Costa. Inne i Torrevieja kan man nyte ”storbylivet” og vandre på strandpromenaden blant handleboder og ekte spansk kultur. Man behøver ikke kjøre lang for å finne flotte strender, og det ligger mange flotte strender ca. 10 km unna.

Økonomi

Denne informasjonen gitt her er underlagt feil og inngår ikke i noen kontrakt. Tilbudet kan endres eller trekkes tilbake uten varsel. Prisene inkluderer ikke andre kostnader

Beregn boliglån

Valutaveksling

  • Pounds: 113.182 GBP
  • Russiske rubelen: 113.182 RUB
  • Sveitsiske franc: 125.544 CHF
  • Kinesiske yuan: 903.184 CNY
  • Dollar: 126.922 USD
  • Svenske kroner: 1.413.550 SEK
  • Den norske kronen: 1.373.409 NOK

Be om info

Responsable del tratamiento: Norsk Megler, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Kontakt WhatsApp